+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
Tankcsapda
International Mini Meeting
Liga kupa döntő
Cosmo Bikini Show
EHF Final4
Hungarian Baja
Sziget Endshow
Wiz Khalifa
Armin Van Buuren
Pink
Prince
Steve Aoki
Dimitri Vegas & Like Mike
Nemzeti Vágta
Avicii
Punnany Massif
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség

Láng

Társaságunk többféle típusú és méretű lánggéppel rendelkezik, melyek közül az adott rendezvény igényeihez legmegfelelőbbet alkalmazzuk. A láng-show nagyszerű megjelenést biztosít egy-egy rendezvénynek, eseménynek. Készülékeink 2-6 méter magas gázláng csóvák, tűzlabdák kibocsátására alkalmasak. Minden eseményhez egyedileg megtervezett, látványos láng-showt tudunk felépíteni.

Láng-show kivitelezéséhez a tűzijátékkal ellentétben nem szükséges hatósági engedély, halkabb, kevésbé zavarja mások nyugalmát, védett területen nem tiltott az alkalmazása, így  zaj- és környezetvédelmi szempontból is előnyösebb. A lánggépek használata során kisebb a védőtávolság. A láng-show végrehajtásához a terület tulajdonosának illetve megbízottjának tűzgyújtási engedélyét szoktuk igényelni. Lánggépeink égésterméke szagtalan, a berendezések kül,- és beltéren egyaránt alkalmazhatók.

A készülékek kialakításuknak köszönhetően viszonylag gyorsan telepíthetők. A lánggépek többféle módon vezérelhetők, 1-1 felvillanástól akár a hosszú bonyolult programokig. A berendezések alkalmasak DMX pultra programozott „képek” lejátszására, de rendelkezünk lánggépek irányítására kifejlesztett programmal, amely a zene ütemére rendkívül látványos tüzes koreográfiák, egyedi, zenés láng-show kivitelezésére alkalmasak. Egy egyedi, megrendelőnk igénye szerint kialakított láng-show megtervezése, programozása több napot is igénybe vesz.

A láng-show felépítéséhez 3 típusú készüléket alkalmazunk, igény esetén ezeket egymással, CoJetekkel, pirotechnikával, de akár lángbiztos konfettinkkel is kombinálni tudjuk

 

2 MÉTERES LÁNGGÉP

A legkisebb méretű lánggépeink 2 m magas lángok kibocsátására alkalmasak. Ezek a berendezések elsősorban beltéren használatosak és viszonylag kevés 300 gr-t, meg nem haladó mennyiségű éghető anyagot tartalmaznak. Ezek a gépek stúdiókban, beltéri rendezvényeken, kisebb színpadokon alkalmasak láng-show kivitelezésére. A kisebb berendezések könnyebb súlyúknál és méretűknél fogva a színpadon különféle magasságokban is elhelyezhetők. A színpadok minden dimenzióját kihasználva látványos képek kialakítására használhatók. Az eszközök CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

6 MÉTERES LÁNGGÉP

6 méteres készülékeinknek nagy felülete kiválóan alkalmas lógó, felirat elhelyezésére. Nagy belmagasságú 10-12 m-es stúdiókban, kültéren alkalmazhatók biztonsággal. Ezek a berendezések esőben is alkalmasak láng-show végrehajtására, de a nagyon erős szél ezeknél is problémát jelent, mert a szél a lángot elviszi oldalra, ellaposítja azt, a látvány élvezeti értéke jelentősen csökken, ezzel egyidejűleg a védőtávolság jelentősen megnő. Készülékeink használatát a Műszaki Felügyeleti Igazgatóság jóváhagyta. Minden készülékhez külön gázpalack tartozik, külön-külön biztonsági rendszerrel a nem tervezett gázömlést 3 egymástól függetlenül működő zárási lehetőség tudja megakadályozni.

A 6 méteres lánggépeinknek kétféle változata létezik: 

  1. Rendelkezünk nagyméretű pb gázpalackkal működő készülékekkel, ezek hosszú, nagyon sokszor ismétlődő effekteknél használhatók, a nehéz, acélházas gépek, alacsony hőmérsékleten (10 Celsius alatt) nem működnek megfelelően. Nehezen megközelíthető helyekre telepítésünk méretüknél fogva körülményes.
  2. Hidegben a tiszta propán palackkal működő gépeket használjuk, ezek kevesebb gázt tartalmazó, kisebb, alumínium készülékek, így könnyebben elhelyezhetők magasabb állványzatra is. Extrém hidegben is biztonságosan működnek, lángjuk méretét és formáját sem befolyásolja a hideg környezet.