+36 30 474 2450 | peoni@peoni.hu
International Mini Meeting
Wiz Khalifa
Tankcsapda
Armin Van Buuren
Punnany Massif
Liga kupa döntő
Prince
Hungarian Baja
Nemzeti Vágta
Dimitri Vegas & Like Mike
Steve Aoki
90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség
Pink
Avicii
Sziget Endshow
EHF Final4
Cosmo Bikini Show

Egyéb

SZÍNES FÜST

 

PÓLÓVETŐ

Pólóvetőink egy megtermett fegyverhez hasonló szerkezetek, melyek pólók, ajándéktárgyak, promóciós ajándékok vagy bármilyen a csőbe beleillő puha tárgy kilövésére alkalmasak. Segítségével a közönségnek szánt tárgyakat akár 30-40m távolságra egy stadion vagy sportcsarnok bármely részébe el lehet juttatni. A készülékek igény szerint egyedileg is kialakíthatók, rajtuk bármilyen kívánt lógó illetve felirat elhelyezhető. Tapasztalataink szerint a közönség nagyon élvezi az eszköz alkalmazását, rendkívül jól használható különösen zsúfolt termekben, koncerteken, rendezvényeken vagy egy monoton konferencia résztvevőinek a felrázására.

Kétféle készülékkel rendelkezünk:

Kisebbik készülékünk háton hordható, mobil, csappal vezérelhető szerkezet, amely egy feltöltéssel kb. 25 db póló kilövésére alkalmas. Ezt követően a palack töltése 5-10 percet vesz igénybe.

Nagyobbik berendezésünk fix telepítésű vagy kereken guruló, állványos szerkezet, amely gombnyomással vezérelhető és egymás után akár több száz tárgy kilövésére is alkalmas.

 

BUBORÉKGÉP

Nagyteljesítményű, duplatárcsás, ventilátorral felszerelt buborékgépeink gyorsan képesek nagy területet, sűrű buborék felhőbe burkolni.